Beter slapen | Zee van Tijd
In een voormalige koelschuur achter onze tuinderswoning ligt Bed & Breakfast ‘Zee van Tijd’ nabij het dorp Kraggenburg tussen omringende boomgaarden. De B&B kenmerkt zich door een gastvrije en relaxte sfeer met welgemeende aandacht voor de gast. Vooral rustzoekers en stiltegenieters zullen hier helemaal op hun plek zijn. De seizoenen trekken letterlijk aan je voorbij.
Slaapcoaching B&B Zee van Tijd Kraggenburg
859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-859,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Beter Slapen: een bijzondere ervaring in onze B&B…

Voor mensen waarbij de nachtrust nogal eens tekort schiet. Je slaapt in de B&B en krijgt ‘s middags twee uur een coach ter beschikking om te ervaren hoe jij je nachtrust kunt verbeteren.  Na het ontbijt volgen er nog eens twee uren begeleiding. Als je vertrekt heb je een stevige hoeveelheid gereedschappen meegekregen om beter te gaan slapen.
Het programma ‘beter slapen’ van de HeartMath methode ligt ten grondslag aan deze Slaapcoaching. Berry is jullie begeleider en is gecertificeerd HeartMath coach.

Programma

  • Dag 1: Welkom tussen 13:00 en 13:30
  • 14:30 – 16:30 ‘beter slapen – coaching’; ontspanning  en in kaart brengen patronen, ademwerk

 

  • Dag 2: Ontbijt tussen 07:30 en 09:00
  • 09:30 – 11:30  ‘beter slapen – coaching’; ontspanning, lichaamswerk, theorie
  • 11:30 vertrek.

Prijzen

Investering beter slapen coaching voor één persoon; € 250,–*
Investering beter slapen coaching voor twee personen;  € 300,–*

* Inclusief het persoonlijk werkboek ‘beter slapen’.

 

Prijzen zijn incl. toeristenbelasting (€ 1.09 pp.pn)
Geen schoonmaak kosten